NapraFitt

Fordulj az egészség felé!

NapraFitt programjaink célja, hogy segítsünk az egészséges életmód kialakításában felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Fontosnak tartjuk, hogy a mozgás, a táplálkozás, az egészségünk megóvása ne kín és kötelesség, hanem örömteli, természetes része legyen életünknek.

Szakadj ki a hétköznapokból, és ajándékozz magadnak egy hosszú hétvégés feltöltődést!
Táborunkban viszont nem csak 3 napra szóló élményt kapsz, hanem magaddal vihetsz rengeteg hasznos tudást.
Szakembereink vezetésével sportolhatsz, izgalmas előadásokon, interaktív programokon vehetsz részt. Mindent megtanulhatsz a hosszú távon is fenntartható,...

Öt napos napközis táborunkban a szakma iránt érdeklődők megismerkedhetnek az egészségügyi dolgozók munkájával. Számos szakemberrel találkozhatnak, interaktív foglalkozáson vehetnek részt. Kis létszámú, családias táborunkat egészségügyi szakemberek vezetik. Első sorban felső tagozatos és középiskolás gyerekeket várunk.

Öt napos napközis táborunkban a rengeteg mozgás mellett a gyerekek játékosan tanulhatnak az egészséges életmódról. Kis létszámú, családias táborunkat egészségügyi- és sport szakemberek vezetik. Első sorban általános iskolás gyerekeket várunk.

Szakembereink vezetésével sportolhatsz, izgalmas előadásokon, interaktív programokon vehetsz részt. Kis létszámú, családias rendezvényünkön felteheted kérdéseidet, lesz idő megbeszélni a problémákat.