Órarend/Csoportos tornák

Minden órára szükséges bejelentkezni! (06204920101 vagy napraforgokozpont@gmail.com)


Ha nem talál Önnek megfelelő időpontot, vegye fel velünk a kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön, és igyekszünk új időpontot meghirdetni!

GERINCTORNA
Hétfő 18 óra 
Péntek 17 óra

Várunk szeretettel mindenkit, aki szeretné megőrizni gerince egészségét, ellensúlyozni az ülőmunka, egyhangú terhelés káros hatásait. Főként törzsizom-erősítő (has-, hát-, farizom) gyakorlatokat és nyújtást alkalmazunk.

STRETCHING (NYÚJTÁS)
Péntek 18 óra

Ezen az órán könnyed átmozgatást és rengeteg nyújtó, lazító gyakorlatot végzünk. Fontos eleme lehet az egészséges életmódnak és hasznos kiegészítője bármilyen sporttevékenységnek. 

SENIOR (NYUGDÍJAS) TORNA
Hétfő 10 óra, 17 óra 

Senior tornára az idősebb korosztály képviselői mellett azokat is várjuk, akik könnyebb tornára szeretnének járni. Itt főleg átmozgató, keringésjavító, könnyebb erősítő, nyújtó és egyensúlyfejlesztő gyakorlatokat végzünk. 

KISMAMA TORNA
Hétfő 11 óra

Szeretettel várjuk mozogni a 12. terhességi hetet betöltött kismamákat! A speciális gyakorlatokkal megelőzhetjük/csökkenthetjük a várandósság miatti nagy terhelés okozta panaszokat, a kismama torna segít a szülésre való felkészülésben. 

Csoportos tornáinkat kivétel nélkül gyógytornász szakember vezeti. 

Csoportos tornáink prevenciós célokat szolgálnak, ide elsődlegesen egészséges személyeket várunk. Ha mozgásszervi panaszai vannak, csoportos tornán való részvétel előtt foglaljon időpontot egyéni gyógytorna állapotfelmérésre, ahol kollégánkkal megbeszélhetik a lehetőségeket!