Órarend/Csoportos tornák

Minden órára szükséges bejelentkezni! (06204920101 vagy napraforgokozpont@gmail.com)


Ha nem talál Önnek megfelelő időpontot, vegye fel velünk a kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön, és igyekszünk új időpontot meghirdetni!

GERINCTORNA
Hétfő 17 és 18 óra
Szerda 19 óra 

Várunk szeretettel mindenkit, aki szeretné megőrizni gerince egészségét, ellensúlyozni az ülőmunka, egyhangú terhelés káros hatásait. Főként törzsizom-erősítő (has-, hát-, farizom) gyakorlatokat és nyújtást alkalmazunk.

STRETCHING (NYÚJTÁS)
Péntek 19 óra 

Ezen az órán könnyed átmozgatást és rengeteg nyújtó, lazító gyakorlatot végzünk. Fontos eleme lehet az egészséges életmódnak és hasznos kiegészítője bármilyen sporttevékenységnek. 

SENIOR (NYUGDÍJAS) TORNA
Hétfő 16 óra 

Senior tornára az idősebb korosztály képviselői mellett azokat is várjuk, akik könnyebb tornára szeretnének járni. Itt főleg átmozgató, keringésjavító, könnyebb erősítő, nyújtó és egyensúlyfejlesztő gyakorlatokat végzünk. 

KISMAMA TORNA
Péntek 17 óra

Szeretettel várjuk mozogni a 12. terhességi hetet betöltött kismamákat! A speciális gyakorlatokkal megelőzhetjük/csökkenthetjük a várandósság miatti nagy terhelés okozta panaszokat, a kismama torna segít a szülésre való felkészülésben. 

FIZIÓ FUTÓ KLUB
Hétfő 20 óra

Ezt az órát kezdő, (újra)kezdő, sérülés után visszatérő és minden olyan futónak alkottuk meg, akik szeretnék a sérüléseket megelőzni, csiszolni a technikájukat, megtanulni szabályosan bemelegíteni, nyújtani.

OVIS TORNA
Kedd 15 óra
Szerda 18 óra 

3-7 éveseknek.
Itt a hangsúly a játékon van, és azon, hogy a gyerekek élvezzék a mozgást.Közben erősödnek a lábacskák, fejlődik az egyensúlyérzék és mindenki ügyesedik. 

SULIS TORNA
Kedd 15 óra
Szerda 18 óra  

6-12 éveseknek.
Az iskolásokkal sok játékos feladatot végzünk, akadálypályát építünk. De itt már nagyobb hangsúlyt helyezünk az iskolapadba kényszerült gerinc és ízületek védelmére.

KAMASZ TORNA
Szerda 17 óra 

12-18 éveseknek.
Ezen a tornán igyekszünk ellensúlyozni az iskolapadban és telefon mellett való görnyedést. Erősítjük a törzsizmokat, nyújtunk, próbálunk lépést tartani a hirtelen növekedéssel.Mivel ez valószínűleg egy kamaszt sem motivál, mindezt úgy tesszük, hogy kockásodjon a has és izmosodjanak a karok, lábak.  

ANYA TORNA
Szerda 18 óra 

Az ovis-sulis tornával egy időben, a szomszédos tornateremben az Anyukák is mozoghatnak. A várandósság, szülés és gyerek emelgetésének kedvezőtlen hatásait igyekszünk ellensúlyozni, és visszanyerni a terhesség előtti formát.

Csoportos tornáinkat kivétel nélkül gyógytornász szakember vezeti. 

Csoportos tornáink prevenciós célokat szolgálnak, ide elsődlegesen egészséges személyeket várunk. Ha mozgásszervi panaszai vannak, csoportos tornán való részvétel előtt foglaljon időpontot egyéni gyógytorna állapotfelmérésre, ahol kollégánkkal megbeszélhetik a lehetőségeket!