Órarend/Csoportos tornák

Ismerjék meg egészségmegőrző és alakformáló tornáinkat!

Kérjük, minden tornára jelentkezzenek be, lehetőség szerint órakezdés előtt minimum 3 órával! (06204920101 vagy napraforgokozpont@gmail.com)


GERINCTORNA 

Várunk szeretettel mindenkit, aki szeretné megőrizni gerince egészségét, ellensúlyozni az ülőmunka, egyhangú terhelés káros hatásait. Főként törzsizom-erősítő (has-, hát-, farizom) gyakorlatokat és nyújtást alkalmazunk.

SENIOR (NYUGDÍJA) TORNA

Senior tornára az idősebb korosztály képviselői mellett azokat is várjuk, akik könnyebb tornára szeretnének járni. Itt főleg átmozgató, keringésjavító, könnyebb erősítő, nyújtó és egyensúlyfejlesztő gyakorlatokat végzünk.

KISMAMA TORNA

Szeretettel várjuk mozogni a 12. terhességi hetet betöltött kismamákat! A speciális gyakorlatokkal megelőzhetjük/csökkenthetjük a várandósság miatti nagy terhelés okozta panaszokat, a kismama torna segít a szülésre való felkészülésben.

FIZIO FUTÓ KLUB

Ezt az órát (újra)kezdő, sérülés után visszatérő és minden olyan futónak alkottuk meg, akik szeretnék a sérüléseket megelőzni, csiszolni a technikájukat, megtanulni szabályosan bemelegíteni, nyújtani.

OVIS/SULIS TORNA

A stretching óra legfőbb célja a nyújtás és lazítás, de tartalmaz stabilizációs és törzserősítő gyakorlatokat is - ajánlott a rendszeres edzések kiegészítéseként vagy csak egy jóleső átmozgatásként is!

KAMASZ TORNA

A stretching óra legfőbb célja a nyújtás és lazítás, de tartalmaz stabilizációs és törzserősítő gyakorlatokat is - ajánlott a rendszeres edzések kiegészítéseként vagy csak egy jóleső átmozgatásként is!

ANYA TORNA

Az ovis-sulis tornával egy időben, a szomszédos tornateremben az Anyukák is mozoghatnak. A várandósság, szülés és gyerek emelgetésének kedvezőtlen hatásait igyekszünk ellensúlyozni, és visszanyerni a terhesség előtti formát.

ERŐSÍTŐ TORNA

Kondicionáló, erő-állóképesség fejlesztő hatású edzés - nincs "ugri-bugri", viszont erősítő gyakorlatokon keresztül többféle eszközzel is megdolgoztatjuk a főbb izomcsoportokat! Sokszínű, jól variálható óra!

KÖREDZÉS

Kondicionáló, erő-állóképesség fejlesztő hatású edzés - nincs "ugri-bugri", állomásról állomásra eddzük a testet különféle eszközökkel és gyakorlatokkal. Élvezetes óra, rengeteg lehetőséggel!

ALAKFORMÁLÓ STEP ÓRA

Aerobik jellegű, zenés óra - a jól követhető keringésfokozó koreográfiát ("ugri-bugri"-t) a legfőbb izomcsoportokat erősítő, alakformáló gyakorlatok követnek. Változatos, jó hangulatú edzés!

KARDIÓ ÓRA

Aerobik jellegű, zenés óra - közepes és magas intenzitású edzés, állóképességfejlesztő és zsírégető hatású gyakorlatokkal. Nincs koreográfia, csak egyszerű lépések! Kalóriagyilkos, sokoldalú mozgás!

STRETCHING/JÓGA

Az óra legfőbb célja a nyújtás és lazítás, de tartalmaz stabilizációs és törzserősítő gyakorlatokat is - ajánlott a rendszeres edzések kiegészítéseként vagy csak egy jóleső átmozgatásként is!

Csoportos tornáink prevenciós célokat szolgálnak, ide elsődlegesen egészséges személyeket várunk. Ha mozgásszervi panaszai vannak, csoportos tornán való részvétel előtt foglaljon időpontot egyéni gyógytorna állapotfelmérésre, ahol kollégánkkal megbeszélhetik a lehetőségeket!

Ha nem talál Önnek megfelelő időpontot, vegye fel velünk a kapcsolatot bármelyik elérhetőségünkön, és igyekszünk új időpontot meghirdetni!