Miben segíthetünk a Kismamáknak, Anyukáknak?

2023.05.28

Kedves Kismamák/Anyukák!

Szeretnél a várandósság alatt mozogni, fitt maradni? Tudatosan felkészítenéd a testedet a szülésre, szoptatásra? Nehéz cipelni a pocakod és már mindenhol fáj?

Szeretnél szülés után újra mozogni, de nem tudod, hogy kezdj neki? Szétnyílt a hasizmod a várandóság alatt? Esetleg a vizelet tartással vagy aranyérrel vannak problémáid? Fáj a derekad, hátad, nyakad? Vagy egyszerűen csak egy kis "énidőre" vágysz?

Gyógytornászaink és gyógymasszőreink mindebben tudnak segíteni!

A várandósság alatti és szülés utáni sporttal, panaszokkal kapcsolatban rengeteg tévhit kering, rengeteg a tabu téma. Sok kismama a terhesség alatt (szükségtelenül) teljesen abbahagyja a mozgást.
Sokan beletörődnek a szülés után problémákba az információk hiányában vagy a szégyenérzet miatt. Pedig szülés utáni panaszok legtöbbször gyógytornával kezelhetőek! Ne hagyd annyiban, segítünk! Foglalj időpontot egyéni gyógytornára!

Ha pedig még a pocakodban van a babád sok mindent meg is előzhetsz! Miért jó a kismama torna?

  • A speciális gyakorlatokkal megelőzhetjük/csökkenthetjük a várandósság miatti nagy terhelés okozta problémákat, például a derék- és hátfájást, lábdagadást, inkontinenciát, aranyeres panaszokat.
  • A torna segít a szülésre és a gyermekágyas időszakra való felkészülésben.
  • Más kismamák társaságában tölthetsz egy vidám órát, így a szorongások, félelmek is csökkenhetnek.

Gyógytornász kollégánk szeretettel várja mozogni a 12. terhességi hetet betöltött kismamákat!